Субота, 17 вересня 2022

Івенти під час війни

Сучасний контекст історичних подій у нашій країні - вимагає максимальної зібраності, гнучкості та включення. Вміння підлаштовуватись, абстрагуватись та контекстуалізуватись - є надважливими у даних реаліях.

 

Щодня ми зіштовхуємось із десятками нових викликів, як у особистому, в соціальному, так і у діловому розрізі життя свідомого українця. Кожен роботодавець, кожен підприємець та кожен бізнес - повинен бути готовим до цих нових викликів.

 

Нові контексти та умови не оминають і сферу ділових подій.

То ж як змінилися івенти із початком повномасштабної війни?

 

Головною умовою для нас, як організаторів - є безпека кожного учасника, організовуваних нами події. Саме тому відтепер при виборі локації проведення івенту - ми робимо головний акцент не лише на комфорт, а й на безпечність. Ми уважно підбираємо локації для кожного івенту, згідно заявок наших клієнтів, ретельно перевіряємо кожне із "бомбосховищ" до початку івенту, аби воно відповідало усім безпечним нормам. Кожен менеджер на кожній новій локації має бути чітким та продуманим у всіх деталях враховуючи і моральний аспект.

До того ж, ми не забуваємо й про загрозу Covid-19.

Наша команда усвідомлює, що безпека та життя кожного учасника - значною міро залежить від відповідальності організаторів, а тому в жодному разі не можемо залишити без уваги всі найдрібніші деталі при підготовці івенту.

 

✊????І нехай жодні зловіщі задуми - не стануть нам на заваді продовжувати жити та працювати для кращого майбутнього нашої країни.

Last modified on Вівторок, 16 травня 2023 08:10

Напишіть нам