Неділя, 22 березня 2020

Онлайн-проєкти

Компанія Толеран відновила свою активну роботу налаштувавши усі необхідні процес для онлайн роботи у зв’язку із пандемією коронавірусу. Хоч ми були змушені  призупинити фізичну роботу з головного офісу, однак, потреба в організації івентів не зникла, а навпаки стала нагальною потребою, задля вирішення нових викликів.

 

В теперішній час, коли більшість заходів, зокрема конференції, виставки, тренінги, проходять в онлайн форматі, компанія Толеран прагне використати свій досвід та технічні знання для створення та організації заходів в ефективному та професійному форматі.

Уся команда компанії пройшла спеціалізоване навчання та готова запропонувати Вам вихід із цієї складної ситуації за допомогою онлайн івентів.

 

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з організації онлайн івентів, включаючи розробку платформ, організацію та проведення заходів, технічну підтримку та допомогу відвідувачам заходів. 

 

Ми продовжуємо зберігати високий рівень відповідальності та професіоналізму, що дозволяє успішно втілювати проєкти у життя та забезпечувати якість та ефективність Ваших онлайн-подій. 

Напишіть нам